12 Haziran 2013 Çarşamba

19 MAYIS 1999 ATATÜRK YENİDEN SAMSUNDA

"Beklenmedik bir şey oldu, Atatürk'e benzeyen adam Vali Vekilini elinin tersiyle yavaşca kenara itip yürüdü. Beraberindekiler de Vali Vekilini görmezden gelerek Atatürk'ü izlediler. Atatürkçülüğü, anma töreni yapmak, Atatürk rozeti taşımak ve Atatürk şiirleri okumak sanan güzel öğrenciler ile halkı selamlayarak, alkışlar içinde geçip uzaklaştılar."

Turgut Özakman'ın 2002 yılında birincisini, 2003 yılında ikincisini yazdığı bu kitapta ; hepimizin yıllarca beklediği rüya gerçek oluyor ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk 1999'un 19 Mayıs'ın da tekrar Samsun'a çıkıyor. Kendisini özleyen büyük Türk Milleti ile buluşuyor ve memleketi bu hale getirenlerden tek tek hesap soruyor. 

Bir solukta okuyacağınız bu kitap sayesinde, hem tarihi bilgilerimizi tazeleyecek, hem de hepimizin rüyası Ata'nın yeniden dönüşünü büyük bir keyifle seyredeceğiz.

Özellikle bugünlerde ayrı bir önem kazanan bu kitabı okumayanların mutlaka hemen , daha önce okumuş olanların da en az bir kere daha okumalarını şiddetle tavsiye ediyorum.



19 Mayıs 1999 
Atatürk
Yeniden Samsun'da

TURGUT ÖZAKMAN
2002-2003
BİLGİ YAYINLARI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder